TERNING_Seatrout6

SJØØRRET
– fantastisk omtale

SJØØRRET har fått fantastisk mottakelse i norsk fiskepresse. Jon Lenæs i bladet «Alt om fiske» hevder at dette er den beste boka om sjøørret han har lest, og Asgeir Alvestad er enig og gir boka en sekser i landets mest leste fiskeblogg: «Asgeirs Blogg – min sportsfiskeverden og litt til…»

Boka kan du kjøpe HER

Asgeir Alvestad: «Jeg er ikke i tvil om at dette er av de aller beste bøkene som er skrevet om emnet sjøørret i Norge, terningkast 6 fra meg! Løp og kjøp…»
Du kan lese mer om hva Asgeir Alvestad skriver her, og nedenfor ser du faksimile av anmeldelsen i Alt om fiske nr 2/2015.

Jon Lenæs: «Vakkert og velskrevet om sjøørret. Fra midten av 80-tallet har jeg lest alle sjøørretbøkene som har blitt lansert, og jeg har endog oversatt et par av dem. Dette er bakgrunnen for at jeg utnevner den nye sjøørretboka fra Bokbyen Forlag til den beste hittil.»

Vi er selvsagt svært glad for disse gode tilbakemeldingene fra sportsfiskere som er godt orientert om hva som finnes av sportsfiskelitteratur.

I tillegg vant SJØØRRET Sørlandets litteraturpris i klassen sakprosa 2015, og dermed får boka også honnør etter litterære kriterier.

 

SE film om sjøørret her:

Sjøørret-eldorado på Tromøya